Schalen is het aanpassen van het cursusscherm aan de schermgrootte van uw browservenster. Online Studio biedt hiervoor meerdere opties.

1. Klik op 'opties' onder de titel van de cursus.

2. De bovenste twee opties hebben betrekking op het schalen van de cursus.
  3. a. 'Automatisch schalen'
    - Als u deze optie niet aanvinkt, wordt de cursus met de oorspronkelijke grootte weergegeven.
    - Als u deze optie wel aanvinkt, wordt de cursus geschaald naar de grootte van uw browservenster.

b. 'Automatisch schalen niet bedienbaar'
    - Als u deze optie niet aanvinkt, kan een cursist wisselen tussen de oorspronkelijke grootte en de geschaalde grootte van het cursusscherm.
    - Als u deze optie wel aanvinkt, heeft een cursist geen invloed op de grootte van het cursusscherm.