Als je nog geen account hebt voor het portaal kun je je registeren als gebruiker via onderstaande stappen:

Stap 1) Ga naar https://sdbacademy.freshdesk.com/support/home

Op de startpagina van het portaal klik op ‘Registreer Uzelf’

Stap 2) Vul je volledige naam en e-mailadres in. Vink ‘ik ben geen robot’ aan.

Stap 3) Je ontvangt een e-mail om je account te activeren. Controleer ook je ‘Ongewenste e-mail’ indien je de e-mail niet ontvangt.

Afbeelding met tekst
Automatisch gegenereerde beschrijving

Stap 4) Na activatie van je account kun  je je aanmelden met je e-mailadres en wachtwoord.