U kunt een medewerker overschrijven op een andere sessiedatum van een scholing:

Selecteer het betreffende rooster van de opleiding waaruit u de deelnemer wilt overschrijven.

1. Selecteer de menu-optie "Deelnemers" en de deelnemerslijst wordt getoond
  2. Klik, rechts achter de deelnemersnaam, op het menu-icoon .
  3. Selecteer de optie Inschrijving wijzigen om de deelnemer over te schrijven naar een later moment

Klik/tik op de knop Uitschrijven om de cursist uit te schrijven.

Klik/tik op de knop Inschrijving wijzigen om de cursist uit te schrijven.

Kies de gewenste scholingsdatum uit de getoonde roosters met het pijltje, , rechts in de balk. Klik/tik vervolgens op de knop Inschrijven

Als er geen toekomstige scholingsdatum(s) wordt gevonden, volgt een foutmelding.