Inschrijven stap voor stap

U kunt als beheerder één of meerdere deelnemers inschrijven voor een klassikale opleiding.

Selecteer de opleiding waar u de medewerker(s) wilt inschrijven en het gewenste roosteritem/de scholingsdatum.

Gebruik het icoon  om personen toe te voegen aan het gekozen roosteritem/de scholingsdatum.

Om een medewerker in te schrijven kiest u 'Iemand anders' inschrijven. Voer de naam van de medewerker in en klik/tik  op de knop TOEVOEGEN om de medewerker toe te voegen. Herhaal de stappen tot alle medewerkers zijn ingeschreven.

Een inschrijving boven het Maximum aantal betekent dat inschrijving plaatsvindt op de wachtrij