Catalogus gegevens invoeren of aanpassen.

Als u de gegevens van een klassikale opleiding hebt ingevoerd en opgeslagen, wordt u direct doorgeleid naar het lege Bewerk catalogus scherm.

Om een catalogustekst te bewerken, selecteer de opleiding uit de catalogus en klikt/tikt op Bewerken  icoon in de rechtsboven in de balk.

Naam

• U kunt hier de titel die in de catalogus wordt getoond aanpassen.

Directe link

• Met deze directe link kunt u vanuit een andere site directe toegang geven tot deze opleiding, bijvoorbeeld vanuit een betaalmodule. De link kunt u kopiëren met het icoontje rechts

Omschrijving

• Hier typt / plakt u de gewenste catalogustekst in,

Samenvatting

• De samenvattingstekst wordt getoond in de balk boven een geselecteerde cursus, De maximale lengte van deze tekst is 200 tekens.

Tooltip

• Tooltiptekst wordt getoond bij een mouse-over de titel.

Foto/afbeelding

• U kunt een foto/afbeelding selecteren uit een directory. Scalen gebeurt automatisch maar afbeeldingen met een formaat van 700 x 400 pixels geven de beste resultaten.

Studiebelasting

• (geschatte) doorlooptijd

Autorisatie

• een afdelingshoofd of docent krijgt een melding waar in gevraagd wordt om goedkeuring voor het volgen van de opleiding.

Achievement, (Resultaat), bevat metadata die te gebruiken zijn voor intern gebruik.

Leerpunten

• Deze punten zijn, bijvoorbeeld, te gebruiken voor interne kwaliteitsregistratie.

Externe kosten

• Deze post kan gebruikt worden voor rapporten als externe klanten toegang hebben tot de leeromgeving.

Interne kosten

• Deze post kan gebruikt worden voor rapportage bij budgettering

Cursusaanbieder

• Dit is met name van toepassing als uw organisatie gebruik maakt van de content van verschillende aanbieders.

Kies een certificaat

• Koppel een certificaat aan de opleiding. U kunt certificaten ook controleren of koppelen via Instellingen→ Certificaten → Toewijzen

Verloopdatum

• De geldigheidsperiode van het behaalde resultaat kunt u instellen in jaren / maanden / weken /dagen

Weergave instellingen

• Hier bepaalt u de weergave in de catalogus van ... tot ...

Categorieën

• Hier koppelt u de opleidingen aan een bepaalde categorie. Met behulp van de categorieën kunt u de weergave van de catalogus filteren op onderwerp, bijvoorbeeld de voorbehouden handelingen.

Klik/tikt op Bewaar-icoon , rechtsboven, om de ingevoerde of aangepaste informatie op  te slaan.