U kunt als beheerder nu e-learning-pakketten activeren en/of deactiveren.

In het Catalogusscherm kiest u voor Toevoegen rechtsonder. U krijgt vervolgens de optie om E-learning of Klassikale opleiding toe te voegen

U krijgt bij de e-learning modules te zien welke inactieve en welke actieve pakketten aanwezig zijn.

Na selectie van het gewenste actieve pakket, selecteert u de actieve versie die u wilt deactiveren.

Na selectie het gewenste inactieve pakket, selecteert u de laatste inactieve versie om te activeren en klikt op OPSLAAN rechtsboven in het scherm.