U heeft, als medewerker, een door de organisatie aangeboden scholing met goed gevolg afgerond. U wilt het certificaat opslaan en/of uitprinten.

• U doet dit via uw Resultaten in uw Portfolio.
  1. Kies menuoptie Portfolio
  2. Selecteer de optie Resultaten

Selecteer de gewenste opleiding. U kunt hierbij weer gebruik maken van de filteropties aan de rechterkant van het scherm.

1. Zoeken op naam.
  2. In een bepaalde periode, vanaf .... tot ....
  3. Filteren op type.
  4. Filteren op opleidingen met een certificaat.
  5. Filteren op status

Een opleiding met een behaald certificaat wordt in de  resultatenlijst weergegeven met een icoon.

1. U slaat het certificaat op in PDF-format op uw computer.
  2. U kunt het certificaat daarna openen en printen.