U hebt zichzelf of bent ingeschreven als deelnemer voor een klassikale opleiding over 6 dagen.

Als u op het dashboard-icoon 'Deelnemer' klikt, wordt de betreffende klassikale bijeenkomst getoond.  U bent echter op deze dag verhinderd,

Klik op de weergegeven opleiding om uit te schrijven of de inschrijving te wijzigen.

U krijgt informatie van de opleiding waarvoor u bent ingeschreven.

U heeft twee opties om de gemaakte inschrijving te veranderen: Uitschrijven en Inschrijving wijzigen

Als u Uitschrijven selecteert, ziet u de melding

Let op!

Weet u zeker dat u deze deelnemer wilt uitschrijven.

U kunt hier een reden van uitschrijven opgeven.

Als u op de knop DOORGAAN klikt, wordt u uitgeschreven voor deze opleiding.

Als u Inschrijving wijzigen selecteert, worden de beschikbare datums in de toekomst getoond.

Selecteer 1 van de beschikbare datums en open deze door op het icoon te klikken

Klik op de knop INSCHRIJVEN.