U wilt als manager / afdelingshoofd, in een keer, meerdere medewerkers inschrijven voor een klassikale opleiding

U selecteert de opleiding in de catalogus. U ziet de beschikbare sessies waarop u medewerkers kunt inschrijven.

Klik op de INSCHRIJVEN knop.

Nadat u op INSCHRIJVEN heeft geklikt wordt er een overzicht getoond van de medewerkers en de beschikbaarheid op de weergegeven datums.

U selecteert per medewerker de datum waarop u hen wilt inschrijven.

Nadat voor alle in te roosteren medewerkers een datum is opgegeven, kunt u op de knop INSCHRIJVEN klikken.

Opleidingen met een wachtrij

In het inschrijfscherm wordt aangegeven, met een oranje icoontje, dat de mogelijke sessie vol is en daarmee de wachtrij is geactiveerd.

Als de medewerker toch wordt ingeschreven, wordt hij/zij als deelnemer op de wachtrij geplaatst