Dashboard:

De startpagina van de Minerva leeromgeving. Hier worden de uit te voeren activiteiten weergegeven.

Catalogus:

• Toont alle formele scholingen, e-learning en klassikaal, in de catalogus.
  • Weergave in lijst of tegels.
  • Zoekfunctie op titel.
  • Filters
    • selectie - favorieten en/of verplicht
      • favorieten - toont de scholingen die U als favoriet  heeft gekenmerkt.
      • verplicht - toont de verplicht toegewezen opleidingen.
    • selectie op type - alles of klassikaal of e-learning
    • selectie op status - alles of gedaan of niet-gedaan of gestart
    • selectie op categorieën

Portfolio: toont de "eigen" gegevens van gebruikers

• Bekwaamheden
  • Verplichte opleidingen - als verplichte opleidingen zijn toegewezen
  • Resultaten - van de afgeronde scholingen en de mogelijkheid een certificaat te downloaden
  • Dossier - toont dossieritems (elders gevolgde of niet centraal georganiseerde deskundigheidsbevorderende activiteiten ) en de status van het item
  • Accreditaties
  • Inschrijvingen - klassikaal georganiseerde leeractiviteiten, verdeeld in Vanaf nu en Verleden
  • Catalogus interesses - als u heeft ingeschreven voor opleidingen zonder rooster in de toekomst
  • Afdelingen - de eigen afdeling
  • Profiel - NAW en registratienummers

Installeer app

• installeert de Minerva-app op je apparaat. Alleen getoond in Google Chrome en als de app nog niet is geïnstalleerd op het apparaat

Help

• Toont de helppagina's van Minerva.

Zoeken

• U kunt de zoekfunctie ook openen met het icoon rechts in de bovenbalk
  • Met de zoekfunctie wordt op de ingevoerde term gezocht in de catalogus, de afdelingen en de gebruikers van de leeromgeving.

Aantal actieve gebruikers.