Om gebruik te kunnen maken van de invoerlijsten voor locaties en hulpmiddelen bij het aanmaken van sessies van klassikale scholingen moet u deze standaardinformatie eerst toevoegen.

Via Instellingen → Klassikaal komt u in de schermen voor het toevoegen van locaties en hulpmiddelen.

Selecteer Locaties om leslokalen toe te voegen

Klik of tik op Toevoegen  rechtsonder in het scherm.

Voer de gewenste informatie in.

Sla het aangemaakte lokaal op met de opslagknop  rechtsboven in het scherm.

Selecteer Hulpmiddelen in om lesmiddelen toe te voegen.

Klik op Toevoegen  rechtsonder in het scherm,

Voer de gewenste informatie in.

Sla het aangemaakte hulpmiddel op met de opslagknop rechtsboven in het scherm.