Toewijzen van Bekwaamheden doet u in bij BEHEER → BEKWAAMHEDEN

Vervolgens zijn er drie tabbladen te kiezen: Bekwaamheden, Categorieën en Beoordelingsformulieren. Onder elk tabblad kan via de toevoegen knop een onderdeel toegevoegd worden binnen dat tabblad. In de afbeelding is het tabblad bekwaamheden geselecteerd en met de toevoegen knop kan er een nieuwe bekwaamheid worden aangemaakt.

Bekwaamheid toewijzen

U kunt een bekwaamheid toewijzen via het puntenmenu icoontje rechts in de balk van de bekwaamheid.

U kunt een bekwaamheid toewijzen aan:

• de afdeling /functie combinatie,
  • individuele medewerker.

U kunt hier ook een bekwaamheid verwijderen.

Bekwaamheid toewijzen aan afdeling /functie

Een nog niet gekoppelde bekwaamheid wijst u toe met behulp van de Toevoegen knop rechtsonder in het scherm.

Selecteer vervolgens minstens 1 afdeling. Je kunt ook kiezen om alle afdelingen aan te vinken.

Selecteer afdeling(en) en functie(s)

U kunt 1 of meerdere afdelingen selecteren uit een dropdownmenu met de afdelingen of alle afdelingen door de selectie-box rechts aan te vinken. De functie(s) selecteert u op dezelfde wijze.

Door de optie 'Niet bestaande combinaties toestaan'  aan te zetten, kunt u functies die nu nog niet op een afdeling voorkomen alvast koppelen voor in de toekomst.