U kunt als beheerder zelf een dashboardtegel aanmaken naar een externe site.

Via de Menu-optie BEHEER → INSTELLINGEN → DASHBOARD LINKS kunt u  tegels aanmaken naar externe websites. Met het icoon voor Toevoegen , rechtsonder, opent u het Nieuwe link scherm

• Bij URL vult u het adres van de website in.
  • Om een afbeelding toe te voegen voert u het pad naar de afbeelding in.
  • De velden Titel en Subtitel zijn verplicht
  • Er zijn drie manieren waarop de afbeelding in de tegel worden getoond. In de meeste gevallen zal de standaard optie de beste resultaten geven.
  • De kleur van de titel is aan te passen.