Het is in Minerva mogelijk om een profielfoto in te stellen. Ga hiervoor naar de pagina Profiel en kies vervolgens voor bewerken rechtsonder:

• Wijzig profiel
  • Upload file
  • Opslaan

Gravatar

TCG Minerva ondersteunt daarnaast ook Gravatar: een gratis dienst waar je een profielfoto kunt koppelen aan je e-mail adres. Deze dienst wordt gebruikt wanneer je nog geen profielfoto in Minerva hebt ingesteld. Hierdoor hebben bestaande Gravater gebruikers direct al een profielfoto, zonder dat apart voor Minerva een profielfoto geüpload hoeft te worden. Als je dan inlogt bij Minerva, of elk ander systeem wat Gravatar ondersteunt, wordt automatisch je profielfoto opgehaald!

Kijk voor meer informatie en om een profielfoto te uploaden op https://nl.gravatar.com/.