Inschrijven stap voor stap

U kunt als beheerder één of meerdere deelnemers inschrijven voor een klassikale opleiding.

Selecteer binnen de catalogus bij 'selecteer type' klassikaal.

Klik binnen de catalogus op de gewenste opleiding waar u de medewerker(s) voor wilt inschrijven, bijvoorbeeld de 'Agressie training'.

Klik op het gewenste roosteritem/de scholingsdatum, bijvoorbeeld '17 januari 2022'.

Klik op  om personen toe te voegen aan het gekozen roosteritem/de scholingsdatum.

Om een medewerker in te schrijven kiest u 'Iemand anders' inschrijven. Voer de naam van de medewerker in.

Klik  op de knop  om de medewerker toe te voegen. Herhaal de stappen tot alle medewerkers zijn ingeschreven.

Een inschrijving boven het maximumaantal betekent dat de inschrijving plaatsvindt op de wachtrij.

Is er in de toekomst (nog) geen klassikale activiteit ingepland, dan kunnen deelnemers vooralsnog melden dat ze geïnteresseerd zijn in een opleiding.

Notificaties over deze interesse komen bij niemand binnen, maar de beheerder kan deze geïnteresseerden wel inzien.

Dit kan als volgt: Beheer > klassikaal > virtuele wachtrij.