In de onderstaande video kan u zien hoe zich kan inschrijven voor een klassikale opleiding:

Hieronder wordt tekstueel beschreven hoe u zich kan inschrijven voor een klassikale opleiding:

U bent medewerker wilt zich inschrijven voor een klassikale scholing in de catalogus. De catalogus is te vinden in de groene hoofdmenu balk.

Scroll door de lijst met aangeboden opleidingen of gebruik de zoek- en/of filterfunctie  (rechtsboven)

1. Zoek de opleiding op naam
  2. Activeer het filter Favorieten en/of Verplicht
  3. Sorteer de catalogus op type opleiding: klassikaal, e-learning of alles
  4. Sorteer de catalogus op status:  Gedaan, Niet gedaan, Gestart of Alles
  5. Sorteer de catalogus op basis van categorie

Nadat u de gewenste scholing uit de catalogus heeft geselecteerd:

• Open de scholing voor meer informatie en het rooster met de datums van de sessies te bekijken.
  • Selecteer de datum waarop u de scholing wilt volgen
  • Gebruik het icoon  rechtsonder om in te schrijven

Schrijf u zelf in met de knop INSCHRIJVEN.

U ziet direct dat u bent ingeschreven bij Deelnemers en ontvangt via de mail een inschrijvingsbevestiging en een vergaderverzoek voor uw Outlook-agenda.

Het kan ook voorkomen dat van een training nog geen datums in de toekomst zijn ingeroosterd omdat de opleiding wil weten of er interesse voor bestaat. Er wordt dan een knop getoond waarmee u zich kunt inschrijven om uw interesse aan te geven.