U wilt als manager / afdelingshoofd, in een keer, meerdere medewerkers inschrijven voor een klassikale opleiding

U selecteert de opleiding in de catalogus. U ziet de beschikbare sessies waarop u medewerkers kunt inschrijven. Kies een sessie onder 'actuele startdata' en klik op de INSCHRIJVEN knop links onderin beeld.

Nadat u op INSCHRIJVEN heeft geklikt wordt er een overzicht getoond van de medewerkers en kunnen de deelnemers gekozen worden. Kies of er wel of geen bevestiging mail gestuurd moet worden.  Met de knop TOEVOEGEN worden ze ingeschreven.

Training vol

Indien een training vol is wordt dit getoond nadat een sessie gekozen is en op de knop INSCHRIJVEN  is geklikt.

Als de medewerker toch wordt ingeschreven, wordt hij/zij als deelnemer op de wachtrij geplaatst. Indien u geen optie voor een wachtrij en dit wel wenst kunt u artikel Catalogusbeheer - Klassikaal, opleiding aanmaken raadplegen.