In de catalogus worden alle beschikbare opleidingen getoond die aan je zijn toegewezen. Dat kan een groot aantal opleidingen zijn. Met behulp van de filterfunctie kun je de lijst filteren om het overzicht te behouden. Dit doet je met de filterknop in de rechterbovenhoek.

Je hebt de volgende opties:

• Zoeken op naam: Zoeken op de naam of deel van de naam van een opleiding.
  • Favorieten: Als je al favoriete opleidingen hebt geselecteerd worden alleen deze getoond.
  • Verplichte opleidingen: Als je verplichte opleidingen toegewezen hebt gekregen, worden alleen deze getoond.
  • Toon ook verlopen/toekomstige item: Optie alleen getoond bij beheerders met als doel ook de niet meer gegeven opleidingen terug kunnen zien. Medewerkers zien alleen opleidingen in de toekomst om zich in te kunnen schrijven.

Je zet de filter 'favorieten', 'verplicht' en 'toon ook verlopen/toekomstige items' aan/uit door op het bolletje te klikken. Als het bolletje aan de linkerkant staat, staat de filter uit. Als het bolletje aan de rechterkant staat en oranje wordt, staat het bolletje aan.

• Selecteer type: Bij de selectie op type kun je de keuze maken om alleen de e-learning te tonen, alleen de klassikale opleidingen te tonen of beide.
  • Selecteer status: Bij selectie op status kies je uit, gedaan - niet gedaan - gestart.
  • Categorieën: De catalogus toont alleen opleidingen uit de geselecteerde categorie (-en).

Als je door middel van het filteren of zoeken de gewenste e-learning of klassikale activiteit heeft gevonden, kunt deze openen of starten door erop te klikken.

Filteren & Zoeken

Favorieten