Ten eerste is het handig om te weten dat niet elke organisatie medewerkers toestaat zelf een e-learning te resetten.

Deze instelling kan gewijzigd worden door de beheerder via beheer > Instellingen > Rechten.

Hiermee kunt u ook per e-learning van de globale instelling afwijken.

Hoe reset je een e-learning als medewerker?

Stap 1) Zoek de e-learning op in de catalogus, te vinden in het hoofdmenu, bijvoorbeeld de e-learning 'Intramusculair injecteren | In het kort'

Stap 2) Klik op de betreffende e-learning.

Stap 3) Klik op 'reset'

Stap 4) Je krijgt de melding hiernaast. Druk nogmaals op

Stap 5) De e-learning is gereset en u kunt deze e-learning opnieuw starten.