Medewerkers toevoegen

Open de afdeling en selecteer de tab Medewerkers. U voegt nieuwe medewerkers aan de afdeling toe met de toevoegen knop  rechtsonder in het scherm.

• Als de organisatie meerdere domeinen heeft, selecteer het juiste domein.
  • Zoek en selecteer de medewerker die u wilt toevoegen.
  • Selecteer de rol uit de dropdown lijst.

Bekwaamheden en Opleidingen koppelen

Selecteer de tab Bekwaamheden en klik op de toevoegen knop  rechtsonder in het scherm. om bekwaamheden toe te voegen.

Selecteer de tab Toewijzen en klik op de toevoegen knop  rechtsonder in het scherm. om opleidingen toe te wijzen aan de afdeling.