Inzien bekwaamheden

Als beheerder heeft u een overzicht van alle afdelingen via de menu-optie "Afdelingen".

Je ziet per afdeling de status van de afdeling mbt. bekwaamheden en verplichte opleidingen. Een afdelingshoofd/manager ziet dezelfde informatie maar alleen van de 'eigen' afdeling(en).

Je ziet dat er 2 sub afdelingen zijn.  Klik afdelingen en ga dan naar onderliggende afdelingen om deze in te zien.  Klik op afdeling details om de gegevens van de afdelingsmedewerkers in te zien. Klik op bekwaamheden voor een overzicht van de bekwaamheden. Klik op verplichte opleidingen om een overzicht van de verplichte opleidingen.

Rapportage bekwaamheden

U heeft de optie om een rapportage uit te draaien van uw medewerkers als team wat betreft de voortgang van de bekwaamheden.

In deze rapportage kunt u het volgende terug zien:

• Naam bekwaamheden
  • Cluster
  • Behaald
  • Verlopen binnenkort
  • Totaal

Deze rapportage is te downloaden als PDF en Excel bestand.  Ga naar betreffende afdeling en kies dan voor bekwaamheden om zo bij de gewenste pagina te komen.

In de onderstaande video's kunt de volgende rapportages inzien:

• hoe u de bekwaamheden van uw team kan inzien
  • hoe u de bekwaamheden per medewerker kan inzien
  • hoe u de verplichte opleidingen per team kan inzien
  • hoe u de verplichte opleidingen medewerker kan inzien