In de onderstaande video kunt u bekijken, hoe u de bekwaamheden van uw team kan inzien:

In de onderstaande video kunt u bekijken, hoe u de bekwaamheden per medewerker kan inzien:

In de onderstaande video kunt u bekijken, hoe u de verplichte opleidingen per team kan inzien:

In de onderstaande video kunt u bekijken, hoe u de verplichte opleidingen medewerker kan inzien:

Hieronder wordt tekstueel uitgelegd hoe u de bekwaamheden kan inzien:

Als beheerder heeft u een overzicht van alle afdelingen via de menu-optie "Afdelingen".

U ziet per afdeling de status van de afdeling mbt. bekwaamheden en verplichte opleidingen.  Een afdelingshoofd/manager ziet dezelfde informatie maar alleen van de 'eigen' afdeling(en).

U ziet dat er 2 sub afdelingen zijn.  Klik afdelingen en ga dan naar onderliggende afdelingen om deze in te zien.

• Klik hier om de gegevens van de afdelingsmedewerkers in te zien.
  • Klik hier voor een overzicht van de bekwaamheden.
  • Klik hier voor een overzicht van de verplichte opleidingen.

U heeft de optie om een rapportage uit te draaien van uw medewerkers als team wat betreft de voortgang van de bekwaamheden.

In deze rapportage kunt u het volgende terug zien:

• Naam bekwaamheden
  • Cluster
  • Behaald
  • Verlopen binnenkort
  • Totaal

Deze rapportage is te downloaden als PDF en Excel bestand.

Ga naar betreffende afdeling en kies dan voor bekwaamheden om zo bij de gewenste pagina te komen.