U kunt als beheerder bekwaamheden toewijzen aan afdeling en functies via optie Afdelingen → Alle.

Selecteer de gewenste afdeling uit de lijst en kies Bekwaamheden.

• Er wordt een overzicht van de gekoppelde bekwaamheden getoond.

Met de  knop rechtsonder, wordt een nieuwe bekwaamheid toegevoegd.

Maak gebruik van de filter :

• Zoek de bekwaamheid op naam
  • Verklein de selectielijst door een cluster en/of categorie te kiezen voordat de bekwaamheid uit de lijst geselecteerd wordt.

Bewerk de bekwaamheid voor de afdeling:

• Selecteer functies, allemaal of per afdelingsfunctie
  • Zet activiteiten aan/uit met de schuifknop  aan de rechterzijde van het blok
  • Voeg activiteiten toe
  • Voeg blok toe

Voer beoordelaars  in

Bij, met de hand ingevoerde, klassikale theorielessen, skillslabtrainingen en praktijktoetsen worden de "beoordelaars" op deze plek ingevoerd.

Opslaan met  knop rechtsboven in het scherm