Er is een communicatiesysteem, Mijn berichten, toegevoegd aan de Minerva-leeromgeving. Hiermee kunnen medewerkers elkaar berichten sturen,

Het aantal ingekomen berichten wordt getoond in de rode badge.

U kunt zelf berichten maken door op Mijn berichten te klikken en vervolgens rechtsonder in het scherm op de knop

te klikken. Daarmee verschijnt een invoerscherm.

1. U selecteert een medewerker uit het domein van de organisatie.
  2. U kunt bijlagen, Word, Excel, Powerpoint, PDF of afbeeldingen toevoegen tot de grootte van 50Mb.
  3. Het door u ingevoerde onderwerp wordt bij de ontvanger getoond. (verplicht veld)
  4. Voer uw bericht in
  5. verzenden doet u rechtsonder in het scherm met de knop

De Inbox

U opent het bericht door op het bericht te klikken/tikken. Om het bericht te beantwoorden of te verwijderen klikt/tikt u op het drie punten menu rechts in de berichtenbalk.

Als uw inbox vol is, kunt berichten zoeken of filteren op naam van de afzender.

De Outbox

De outbox toont de door u verstuurde berichten. U kunt een bericht openen door op het bericht te klikken/tikken.

Ook in de outbox kunt u gebruikmaken van een zoek- en filterfunctie.

In toekomst wordt deze functie uitgebreid met de optie om berichten te sturen naar een afdeling, of de deelnemers van een klassikale opleiding.