U kunt als beheerder zelf een dashboardtegel aanmaken naar een externe site.

Via de Menu: Optie Beheer → Instellingen kunt u met de optie Dashboard links, tegels aanmaken naar externe websites. Rechtsonder vind u een +knopje voor het  Toevoegen van een nieuwe dashboardlink.

• Bij URL vult u het adres van de website in.
  • Om een afbeelding toe te voegen voert u het pad naar de afbeelding in, dit is een URL link.
  • De velden met * zijn verplicht.
  • Er zijn drie manieren waarop de afbeelding in de tegel worden getoond. In de meeste gevallen zal de standaard optie de beste resultaten geven.
  • De kleur van de titel is aan te passen.