In de onderstaande video kunt u zien hoe u een e-learning correct kan afsluiten:

Hieronder is tekstueel uitgelegd hoe u een e-learning correct kan afsluiten:

Als je een E-learning start, klik je uiteraard op

Vervolgens doorloop je de e-learning, bijvoorbeeld de e-learning 'Algemene Farmacologie':

Nadat je een e-learning heeft gemaakt, klik je om een e-learning correct te kunnen afsluiten eerste op 'het huisje':

Vervolgens klik je op 'het kruisje':

Zo heb je de e-learning correct afgesloten.

Dit betekent dat je dus NIET na het uitvoeren van de e-learning direct de browser afsluit.

Dan kunnen er gegevens van de e-learning verloren gaan.