Hoe stel ik meetmomenten in?

1. Klik in het menu op het onderdeel ‘Meetmomenten’ (onder 'Inrichting' in het hoofdmenu).
  2. Klik op de oranje ‘+’ knop.
  3. Typ in de eerste kolom de naam van het meetmoment.
  4. Klik op het agenda icoontje in de kolom ‘Startdatum’ ‘Einddatum’ om de gewenste periode in te stellen.
  5. Klik rechts op 'Opslaan' om het meetmoment op te slaan.
  6. Het is mogelijk om via Gebruikersbeheer deelnemers aan de scan en aan meetmomenten te koppelen. Bekijk hier hoe dit moet.
  7. Als deelnemers al wel gekoppeld zijn aan een scan maar nog niet aan een meetmoment kun je dit eenvoudig doen door te klikken op 'gebruikers bewerken' in het betreffende meetmoment. Dit kan nadat het meetmoment is opgeslagen.
  8. Klap de groepen open en vink alle gewenste deelnemers aan (let op: hier staan alleen gebruikers die al gekoppeld zijn aan de scan).
  9. Klik op ‘Opslaan’.